e
IKO krovovi

Pet razloga za odabir IKO krovnih šindri:

Otpornost u ekstremnim vremenskim uvjetima

IKO šindre iznimno su otporne u svim vremenskim uvjetima, od polarnih temperatura, preko tropskih vrućina, do kiše i vjetra. - podloga od staklene vune izuzetno je stabilna , vanjska je površina iznimno otporna, zrnati sloj koji prekriva šindre pruža najstabilniji oblik zaštite.

Ograničeni budžet

Ako raspolažete ograničenim budžetom, lagana krovna struktura znači veliku razliku u konstrukciji Vašeg doma I u Vašem novčaniku.

Novi krov uz ograničeni budžet?
U usporedbi s uobičajenim krovnim materijalima, sindre su mnogo lakše i fleksibilnije, bez utjecaja na njihovu kvalitetu.

IKO krovne sindre veoma se brzo i lako postavljaju, a buduci da njihova mala tezina pridonosi superiornoj kvaliteti, mogu se jednostavno postaviti na vec postojecu krovnu strukturu u projektu renoviranja.

S IKO sindrama stedite novac: krovni dijelovi kao sto su bocne strane i sljemena izrezuju se iz standardnih ploca sindri. Ne morate trositi novac na skupe dodatke kao sto je slučaj kod drugih krovnih materijala.

sto se tice kasnijeg odrzavanja krova: rad i troškovi svedeni su na potpuni minimum. Potpuno u skladu s ogranicenim budzetom!

Zvucna izolacija:
IKO krovne sindre apsorbiraju veliku količinu buke koju uzrokuju kisa ili tuca na krovu, sto IKO sindre cini boljim izborom zvucne izolacije u usporedbi s ostalim materijalima.

Izolacija od nametnika:
Nametnicima je takodjer mnogo teze probiti se kroz krovne sindre, sto pruza dodatnu zastitu za Vas tavan.

katalog PDF