e
rezime

Shodno ulasku u 21. vijek, došla je i jedna nova era na polju trgovine. Kako Republika Srpska jeste dio BiH i naravno dio Evrope, smatramo da je i za nas došlo vrijeme da počnemo da pratimo evropske i svjetske trendove. Bez obzira na sankcije, embargo, ratove i bombardovanja, ne smijemo dozvoliti sebi da ostanemo zarobljeni u tom vremenu, jer ono je sada iza nas. Kao što se po pitanju svega uključujemo u svjetske trendove i trgovina treba da zauzme svoje odgovarajuće mesto. Cijeli razvijeni svijet trguje međusobno a mi do skoro to nismo bili u mogućnosti zbog već navedenih realnih otežavajućih faktora. Sada konačno i Republika Srpska može da oseti beneficije i blagodeti širokim asortimanom roba a da svaki kupac ima sigurnost zahvaljujući firmi Evropa ’92 d.o.o.

Kada govorimo o maloprodaji, na raspolaganju Vam je naš centar u Gradišci sa ljubaznim asistentima prodaje čiji je zadatak da Vam pomognu da odaberete željenu robu i vode Vaš predmet do krajnje isporuke. Pored besplatnog konsaltinga, ne morate gubiti vrijeme odlaskom na druga mjesta u gradu ili u regionu što u startu sa sobom nosi veće troškove, pod uslovom da u jednom danu završite sve što rijetko kome polazi za rukom, pa se sutradan ponovo vraćate na neko mjesto prodaje da podignete svoju robu a time duplirate svoje putne troškove. Ne morate se mučiti oko zamršene carinske procedure, ne morate više trošiti svoje živce, svoje dragoceno vreme i ponovo- ne morate plaćati više nego što je potrebno. Mi ćemo preuzeti brigu o svemu jer sada imate nas!

U našoj ponudi svih asortimana imamo dovoljne količine za svakog kupca.

 

naŠ cilj

NaŠ cilj je zadovoljenje potreba dvije grupe naŠih potroŠaČa:
•  graĐanstva ili fiziČkih lica kroz maloprodaju i
•  preduzeĆa ili pravnih lica kroz veleprodaju roba koje Će se dalje distribuirati.
Kada govorimo o pravnim licima, mi ćemo se potruditi da Vas kontaktiramo sami a ako nismo stigli doći i do Vas, dovoljno je da kontaktirate "EVROPA 92" d.o.o. i naš predstavnik će doći u dogovorenom terminu u Vaće preduzeće sa pripremljenim ponudama. Naš zadatak je da Vam nađemo najpovoljnije rešenje, da Vas oslobodimo kompletne procedure plaćanja ka inostranstvu, potraživanja ponuda od špeditera, obezbedjivanja transporta, brige o robi gde se nalazi i zašto kasni kao i glavobolje oko carinskih procedura. Naš cilj je da od sada možete da se viš posvetite pozicioniranju Vaših proizvoda na ovom tržištu, marketingu i povećanju prodaje i da ne gubite vreme na uvoz koji je nužno zlo i ne donosi Vam novac. Dakle, možete da radite na povećanju profita Vaše firme i ne brinete o dijelu posla o kojem ste do sada brinuli jer - sada imate nas!
Mi Vam želimo obezbediti kvalitetnu, sigurnu, korisnu i praktičnu trgovinu.
OBEZBEDJIVANJE DUŠEVNOG MIRA SVIH NAŠIH KLIJENATA.