e
o nama

"EVROPA '92" d.o.o. je porodično preduzeće, i kao takva posluje već punih 20 godina.

Zahvaljujući snalažljivosti preduzeća, ljudima koji rade i onima koji su radili u ovom preduzeću, omogućili su dobro poslovanje i povjerenje kupaca dugi niz godina na ovim prostorima a i šire.

Prošla neka vremena, zadesila su kao i sve nas u republici, period stagniranja u privredi. Tako "EVROPA '92" d.o.o. poslije potpisivanja Dejtonskog sporazuma i mira u republici, aktivno započinje razvijanje branše u trgovini. Dobiti povjerenje renomiranih kompanija u inostranstvu, nije bilo lako, ali sa nekima od njih poslujemo duže od 10 godina.

Između raznovrsnog asortimana na tržištu, željeli smo da svojim kupcima (a to smo i uspjeli) ponudimo najkvalitetniju robu, posvetivši najviše pažnje na keramiku, sanitariju, garniture za kupatila, trajnožareće peći, kamine i bjelu tehniku domaće proizvodnje, tako i opremu za krovopokrivačke radove.

Na kraju možemo reći da nas krasi dugogodišnje iskustvo, uzajamno pošten rad, fer i korektni odnosi sa Vama, našim poznanicima, prijateljima jer ipak mi smo preduzeće iz naroda.

Želimo Vam ugodno poslovanje sa nam još dugo, dugo godina.

Imamo kvalitet - poŠtujemo tradiciju.