e
ponuda

Jedna od osnovnih komponenti prodajnog asortimana preduzeća "Evropa 92" d.o.o. su najkvalitetnije keramičke pločice koje će, zasigurno udovoljiti Vašem ukusu prilikom opremanja kupatila, kuhinje, poslovnog prostora, Vašeg balkona ili stepeništa, garaže, hodnika...
U našem programu , koga čini više od 200 vrsta pločica, preko 50 dizajnersko osmišljenih kupatila i naravno u klasi specijalizovanih, odnosno vanjskih ili industrijskih pločica, možete birati izmedu 40 vrsta pločica različitih profila i namjena.
Proizvođači keramike zastupljeni u našoj prodaji , kao što su UNDEFASA, VALLS, NAVARTI, TOSCOKER - COTTO TUSCANIA, GOLDART, EMILCERAMICA, RHS ili IDEA. Kvalitet keramičkih pločica garantuju ISO 9001 standardom kao i EC standardima u sigurnosti postavljenih pločica.
Vaše kupatilo opremljeno keramičkim pločicama iz našeg asortimana dobit će potpuno novi prostorni oblik a ekskluzivnošću i elegancijom će dugo vremena krasiti vaš dom.

Samo da napomenemo, da raspolažemo paletom od 20 boja mase za fugiranje i ljepila za keramiku i to za vanjsko lijepljenje, unutrašnje i univerzalno ljepilo koje se koristi za lijepljenje keramike na keramiku fabrike BENFER.

Nezaobilazni pratilac svih kupatila, pored sanitarije i kupaonih garnitura, su naravno kade, tuš kade ili masažni sistemi, čiji će Vaš izbor i raznovrsnost prijatno iznenaditi prilikom posjete našem prodajnom salonu.
Kade se javljaju u preko 30 oblika i veličina, krenuvši od tuš kada sa varijacijama u dimenzijama od 70cm do 100cm, preko ležećih kada sa dimenzijama od 100 do 190cm sa ili bez prateće obloge pa do masažnih sistema uz vodene, zračne ili kombinovane masaže.
Sve kade su renomiranog proizvodaca "Kolpa-san" izrađene su od kvalitetnog akrila visokog sjaja i otpornosti.

Prilikom opremanja kupatila izuzetno puno pažnje poklanjamo kupaonim garniturama želeći da pored svoje osnovne namjene izgledaju elegantno i koncepcijski osmišljeno.
Mi, kao preduzeće, smo se bazirali na ponudu, upravo tih, elegantno dizajniranih garnitura blago naglašene ekskluzivnosti kod kojih naravno nije zapostavljena njihova glavna uloga.
Iz asortimana smo u mogućnosti da izdvojimo veliki broj ogledala, visećih i stojećih ormarića kao mnogobrojne funkcionalne elemente kao što su korpice za veš, cipelari, vješalice i držači toaletnog pribora uz dosta dizajnerskih varijacija.
Naravno tu su i kompletne garniture koje pored ogledala sadrže i umivaonik i potpultni ormar izuzetne praktičnosti.

Iz prodajnog asortimana "Evrope 92"d.o.o. izdvajamo i široku lepezu kućanskih proizvoda firme "Gorenje" koji su pored visokokvalitetnih frižidera i zamrzivača poslednje generacije zastupljeni i u proizvodima električnih i kombinovanih štednjaka izuzetnog dizajna kao i u vidu veš mašina, koje se javljaju u širokom spektru jačina i brzina. Dodali bi i da kod nas možete pronaći još i usisivače, nape i ostale proizvode po narudžbi.
Jedna od glavnih karakteristika proizvoda firme "Gorenje", pored kvalitete i fantastičnog dizajna, jeste trogodišnja i petogodišnja garancija na proizvode kupljene u "Evropi 92" d.o.o.

Pored električnih kućanskih aparata nudimo i širok asortiman peći na čvrsta goriva kojima dominiraju proizvodi firme "ALFA" - Vranje i "PLAMEN" - Požega. U lepezi od preko 20 različitih peći sigurno ćete naci onu koja zadovoljava sve vaše potrebe.
Novost u našem prodajnom salonu su šporeti na čvrsto gorivo namjenjeni ETAŽNOM ili CENTRALNOM grijanju. Njihove glavne osobine su izuzetna kalorična moć, gusano ložište i ugrađen kazan za vodu centralnog grijanja sa izvodima za priključivanje radijatora ili kombinovanog bojlera što zavisi od Vašeg izbora.

Za pokrivanje Vaše kuće ili objekta nudimo asortiman laganih krovova firme "Guttawerke" iz Švajcarske koja se pored izuzetne jačine i male težine odlikuju i desetogodišnjom garancijom.
Od krovnih pokrivača izdvajamo šindru kanadske firme "IKO" u 3 debljine i u preko 10 boja sa velikom paletom oblika i veličina.

Za majstore koji se bave postavljanjem keramike, u našem asortimanu mogu da pronađu po svojim potrebama mašine, alate i rezervne dijelove za keramiku renomirane fabrike MONTOLIT.

KERMIKE, SANITARIJE, KUPAONSKIH GARNITURA, BIJELE TEHNIKE, PEĆI I KAMINA ........... i još mnogo toga.

Poštovani kupci, nadamo se da će te u našem skromnom ambijentu pronaći sve da opremite svoje kupatilo, kuhinju, hodnik, terasu, garažu...

Da zagrijete svoju kuću, toplo Vampreporučujemo peći i kamine PLAMEN Internacional i ALFA PLAM.