e
kupaone garniture

Nezaobilazni pratilac svih kupatila, pored sanitarije i kupaonih garnitura, su naravno kade, tuš kade ili masažni sistemi, čiji će Vaš izbor i raznovrsnost prijatno iznenaditi prilikom posjete našem prodajnom salonu.
Kade se javljaju u preko 30 oblika i veličina, krenuvši od tuš kada sa varijacijama u dimenzijama od 70cm do 100cm, preko ležećih kada sa dimenzijama od 100 do 190cm sa ili bez prateće obloge pa do masažnih sistema uz vodene, zračne ili kombinovane masaže.
Sve kade su renomiranog proizvodaca "Kolpa-san" izrađene su od kvalitetnog akrila visokog sjaja i otpornosti.

Prilikom opremanja kupatila izuzetno puno pažnje poklanjamo kupaonim garniturama želeći da pored svoje osnovne namjene izgledaju elegantno i koncepcijski osmišljeno.
Mi, kao preduzeće, smo se bazirali na ponudu, upravo tih, elegantno dizajniranih garnitura blago naglašene ekskluzivnosti kod kojih naravno nije zapostavljena njihova glavna uloga.
Iz asortimana smo u mogućnosti da izdvojimo veliki broj ogledala, visećih i stojećih ormarića kao mnogobrojne funkcionalne elemente kao što su korpice za veš, cipelari, vješalice i držači toaletnog pribora uz dosta dizajnerskih varijacija.
Naravno tu su i kompletne garniture koje pored ogledala sadrže i umivaonik i potpultni ormar izuzetne praktičnosti.

 

 

Neprolazna jednostavnost diskretnog šarma, od bijelog do elegantno crnog. Boje su prilagođene
suvremenom pristupu uređivanja kupaonskog prostora i trendovima u proizvodnji keramike. Detalji po
kojima se prepoznaje otmjenost i sklad.
    Ogema paneli - katalog za 2011/2012