e
keramiČke ploČice

Jedna od osnovnih komponenti prodajnog asortimana preduzeća "Evropa 92" d.o.o. su najkvalitetnije keramičke pločice koje će, zasigurno udovoljiti Vašem ukusu prilikom opremanja kupatila, kuhinje, poslovnog prostora, Vašeg balkona ili stepeništa, garaže, hodnika...
U našem programu , koga čini više od 200 vrsta pločica, preko 50 dizajnersko osmišljenih kupatila i naravno u klasi specijalizovanih, odnosno vanjskih ili industrijskih pločica, možete birati izmedu 40 vrsta pločica različitih profila i namjena.
Proizvođači keramike zastupljeni u našoj prodaji , kao što su UNDEFASA, VALLS, NAVARTI, TOSCOKER - COTTO TUSCANIA, GOLDART - energie ker, EMILCERAMICA, RHSIDEA. Kvalitet keramičkih pločica garantuju ISO 9001 standardom kao i EC standardima u sigurnosti postavljenih pločica.
Vaše kupatilo opremljeno keramičkim pločicama iz našeg asortimana dobit će potpuno novi prostorni oblik a ekskluzivnošću i elegancijom će dugo vremena krasiti vaš dom.

Samo da napomenemo, da raspolažemo paletom od 20 boja mase za fugiranje i ljepila za keramiku i to za vanjsko lijepljenje, unutrašnje i univerzalno ljepilo koje se koristi za lijepljenje keramike na keramiku fabrike BENFER.